wat kan H2magazine en wa kost dah?

Er zijn drie niveau’s waarop H2magazine kan helpen met uw digitale moderne kennisdeling:

  1. event magazine – als onderdeel van een video registratie van een bijeenkomst. Hiervoor hebben we een speciaal pakket samengesteld: de hele dag alle presentaties opnemen, de presentaties koppelen aan de handouts in een interactief iPDF gekoppeld aan de video verpakt in een digitaal verslag op basis van de aangeleverde teksten;
  2. Nieuwsbrief conversie: u heeft een bestaande nieuwsbrief en u wilt die laten omzetten naar een digitale versie. Daarmee wordt het bereik veel groter en het belangrijkste heeft u al gedaan – de redactie is al gebeurd.
  3. speciale projecten: van de grond af aan opbouwen van een nieuw concept of de uitwerking van een idee. Dat kan een eenmalige actie zijn of het begin van een regelmatige verschijnend digitaal magzazine of nieuwsbrief.

let wel: een digitaal magazine kan klein, compact en opvallend zijn – zeer uitgebreid, dik en glossy of alles wat er tussen in zit.

De kosten van een digitaal magazine vallen mee. Afhankelijk van uw wensen varieren de opstart kosten. De opstart kosten beginnen bij 200 euro en de kosten van het magazine zelf liggen rond een postzegel per stuk. De postzegel die u anders op de brief moet plakken…